Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kantdagen Brugge 2012

Deze zomer waren wij met de kantclub weer aanwezig zijn tijdens de Kantdagen in Brugge. Dit jaar liep de tentoonstelling van donderdag 9 augustus tot en met zondag 12 augustus 2012. Telkens doorlopend open van 10 tot 17 uur.

De officiële Kantdagen, met straatanimatie, zullen enkel op zaterdag 11 en zondag 12 augustus doorgaan.

Voor de tentoonstelling zitten we op de tweede verdiepeing van de brouwerij De Halve Maan, op het Walplein. Er is geen lift in dit gebouw en dat heeft ook wel gevolgen voor het aantal bezoekers.
We hebben toch flink wat bezoekers gezien. de 'habitués' en anderen. Iedereen was geïnteresseerd.

Op de verschillende subpagina's heb ik foto's per stand geplaatst. Hieronder zijn deze van het Kantcentrum te bekijken en van de tentoonstelling van Kant Act, Ultra Marijn.

Ondertussen zijn we september 2012 en heb  ik hard gewerkt om de foto's van de 31ste Kantdagen in Brugge te bewerken, zodat ik hier een deel ervan kan publiceren.

Momenteel kan ik al de foto's van de tenoonstelling van de groep Kant Act "Ultra Marijn" tonen. Deze 'neven tentoonstelling' ging door in de Bogardenkapel, in de Katelijnestraat. Ik zeg neven tentoonstelling, maar bedoel daarmee niet dat ze minderwaardig was. Gewoon, dat die doorging in de omgeving van en tijdens de Kantdagen. Eigenlijk liep deze tentoonstelling nog tot 15 augustus, terwijl de Kantdagen zelf tot zondag 12 doorgingen.

Buitenkant van de kapel Sfeerbeelden van de opening.